Dotări Xtrasize

Vă salut dragilor și dragelor 😊 Zilele trecute am avut ocazia să experimentez a doua oară în viață sexul cu un tip cu penisul uriaș și vreau să vă scriu despre asta pentru că adesea văd femei dornice să știe despre asta și bărbați dornici să aibă un penis mare sau fantezii cu penisuri mari. Ce vă scriu e experiența mea, nu foarte vastă pe acest „tărâm” deci e o opinie personală. 

În primul rând e „interesant”. Tipul cu care „am făcut-o” deși e impropriu spus, arată bine, e amuzant, m-a făcut să mă simt bine și chiar am fost extrem de excitată. În plus față de asta am folosit si mult lubrefiant, deci am făcut tot ce era armenește posibil să fie bine dar, a fost bine limitat 😊 

Ca și dimensiune omul ăsta era un blestem, nu știu să măsura că ar fi fost aiurea dar antebrațul meu era cam de aceeași dimensiune (eu am 58 de kg si 165 cm deci antebrațul unei femei mature dar mici ca dimensiuni). Ca și aspect era delicios, nu se întâmplă des sa vezi un penis demn de cartea recordurilor, probabil se preta bine pentru a fi inspirație la sculptori si pictori, era o plăcere să îl ai în mână să îl simți. 

Ca și experiență însă nu mă pot lăuda prea tare deși ne-am dat tot interesul. Menționez că de câteva ori în viață, le îndemnul soțului și mai apoi al diferitor parteneri am încercat și cu jucării gigantice și nu a mers. Trag concluzia că dimensiunea penisului contează enorm in cazul acesta. Categoric am simțit mai multă plăcere cu un penis mic decât cu acesta uriaș.  

Ce a fost bine cu penisul uriaș 

Păi experiența a fost una destul de rar întâlnită. Efectiv e ceva diferit. E interesant de văzut si trăit dar nu ca plăcere sexuală ci mai tare ca o plăcere a mintii că ai văzut si atins așa ceva. 

Apoi e iar plăcut că a fost potolită curiozitatea. Da și noi femeile aveam curiozitatea asta, sau eu cel puțin o aveam. Deci curiozitatea a fost satisfăcută. 

A fost bine că omul a fost ok, curat, grijuliu și mai ales pregătit de varianta că nu intră 😊 

A fost ok că avea limbă tare pricepută 😊  

Ce nu a fost ok cu penisul uriaș 

Păi in primul rând dimensiunile extra mari sunt forțate și chiar dureroase. Nu e făcut vaginul pentru așa ceva sau nu am ajuns eu la punctul acela. Poate credeți ca nu am fost excitata dar va spun ca de puține ori in viață am fost mai excitata ca atunci. Pur si simplu nu e făcut pentru un vagin de femeie normală, probabil pentru alte zona ale pământului unde exista si alte configurații ale trupurilor. 

Mai apoi, singura poziție in care a putut intra și el cât de cât a fost cu mine pe burtă el stând deasupra. Așa îl simțeam si in interior dar era plăcută senzația să îl simțeam între picioare consistent până aproape de genunchi. Era plăcută senzația DAR nu a putut intra in mine mai mult decât un penis obișnuit poate chiar puțin in plus. Deci măcar 70% era afară și asta cu eforturi din partea mea. 

Poate dincolo de astea cel mai aiurea a fost sentimentul că nu se va finaliza ok pentru niciunul 😊 El nu avea cum să aibă satisfacție penetrării iar eu nu puteam să ajung la orgasm în nici un caz pentru că totul era… forțat. Am agreat că cel mai ok e să ne masturbăm uitându-ne unul la altul și asta a fot bine că am făcut-o de câteva ori, eu m-am excitat teribil să îl văd ținând în mână imensitatea aia. 

Nu știu daca sa o pun la ce nu a fost ok, dar in ambele situații, și asta și cea anterioara, erecțiile celor cu penis mare par incomplete, nu poți obține un penis „țeapăn” ca la bărbații normali, dar poate e totuși bine asta, că unul întărit la maxim ar cauza si mai mută daună 😊 

Concluzii: 

Fetelor, e interesant da experimentat o dată. Dar nu vad o obligație asta. E nenatural și cele mai multe cred ca îmi dați dreptate si fără sa experimentați neapărat. Dar pentru mine a fost interesant însă se poate trăi bine și fără această experiență 😊 

Da, ca și voi am văzut in filme însă ceva e trucat acolo. Probabil acele femei fie sunt de alta tipologie, fia au antrenamente serioase fie iau diferite substanțe ajutătoare. Chiar și așa, nu văd de ce aș face aceste eforturi pentru un astfel de penis, probabil doar dacă iubesc acea persoană enorm și îmi doresc să o văd fericită, dar și așa ar fi extrem de greu. 

Băieților… învățați să îngrijiți și să folosiți ce aveți nu va mai doriți nimic altceva. Un penis normal poate fi o binecuvântare, cel uriaș nu văd cum.  

Eu cel puțin, dar și cele mai multe prietene/cunoștințe cu care am discutat am căzut la acord că orgasmul e clitoridian, asta înseamnă că acolo e secretul. Da, e plăcut să ai un penis decent in tine dar, personal am experimentat cele mai puternice orgasme nu de la dimensiune ci de la stimularea mentală și a clitorisului. Unul din cele mai puternice orgasme (serii) pe care nu cred ca le voi mai trai, le-am avut de la un domn cărunt, căruia rar in se mai excita penisul, dar care mental și cu limba mi-a detonat corpul și creierul, am pățit „evenimente jenante” de la intensitatea orgasmelor trăite.  

Așadar, pentru mine… nu e „rentabil”, plăcut sau suportabil măcar sexul cu penisuri mari. Ălora le șade bine în poze și picturi sau sculpturi.  

Published by

DoamnaDiana

O femeie care a învățat mult prea târziu despre relații, dar recuperez :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s