Cum să faci un bărbat sa termine repede 

Ciudat articol nu? Orice femeie se va strădui sa amâne ejacularea pentru că de regulă cele mai multe doamne au de a face cu bărbați care ajung la ejaculare mai repede de cât ar trebui. 

Totuși, există situații când fie sunteți pe grabă, fie există bărbați care ejaculează greu (da există și din ăștia, sunt rari, sunt considerați binecuvântări)  Eu am întâlnit foarte rar astfel de masculi și sunt în stare să termine doar dacă sunt rugați 😊 

Totuși, voi scrie mai jos câteva idei care pe mine m-au ajutat să le dau si eu satisfacție bărbaților de acest tip. E o reală provocare, dar e extrem de plăcut să îi duci la final, simți că ești mai erotică și mai frumoasă dacă duci astfel de bărbați la punctul fără întoarcere. 

Ceea ce scriu nu e de aplicat într-o anumită ordine și nu va merge la toți, dar cei mai mulți pot fi terminați” prin una sau mai multe din tehnicile de mai jos. 

Regula de aur e ENTUZIASMUL

Nimic nu e mai excitant pentru un bărbat ca entuziasmul femeii când face sex, bucuria de a îl avea pe el, venerația. Probabil aici ar trebui să mă opresc. Îl vezi pe bărbat că învie dacă ești entuziasmată de intimitatea cu el, de penisul său. Cred că cea mai mare cauză a relațiilor rupte e lipsa entuziasmului și pentru entuziasm în primul rând noi suntem responsabile. Voi scrie despre asta mai mult în viitor 🙂

Alege o poziție în care să vadă cât mai mult 

O oglindă e de mare ajutor in acest caz dar având în vedere că scopul e „detonarea lui” înseamnă că doamna e deja satisfăcută deci el e cel ce trebuie excitat. Vizualul înseamnă mult pentru bărbat. De regulă cele mai vizibile poziții sunt în genunchi înainte lui, călare pe el sau pe la spate. Caută să vezi care e cea mai tentantă pentru el, cea cu care nu ai cum da greș e în fața lui in genunchi. 

Spune-I ce dorești 

Un bărbat adoră să I se vorbească explicit. Dacă îi ceri sperma ți-o va da. Spune-I cât o dorești și fă-o sincer. Va simți asta, se va simți dorit și de asta are nevoie. 

Sex oral fără mâini 

Bărbații adoră asta. Alege cea mai „vizibilă poziție” de regulă în genunchi în fața lor. Asta are doua efecte, si cel vizual și „încordarea” necesara excitării. Ai voie și e chiar indicat sa în prinzi de fese, sau de testicule dar nu pune altceva decât buzele pe penis. E foarte excitant pentru el. 

Lasă-l sa termine „la cald” 

Asta înseamnă ca va trebui sa alegi locul cald in care sa elibereze sperma. Mai ale pentru cei ce participă sexul întrerupt, e vital sa ejaculeze „la cald” tu alegi, in vagin, între sâni (dacă ai sânii mari), anal sau in gura ta. Nu e neapărat să înghiți sperma dar pentru el e extrem de tentant să termine in căldura trupului tău. 

Invită-l să finalizeze pe fața ta 

E o invitație tentantă pentru masculul din el. Bărbații nu mai gândesc bine când e vorba de a vedea o femeie bucurându-se de sămânța lor. Ejacularea pe față e foarte tentantă și invitația de a o face e un adevărat stimulent pentru ei. Dacă au fost precedente, efectul e garantat. 

Povestește-i 

Uneori e nevoie de tăcere si priviri pofticioase, alte ori de cuvinte ispititoare, tu îl cunoști, dar alternează, ambele au doza lor de potențial, depinde de bărbat si de context. 

Nu uita anusul 

Mai ales dacă e in picioare in fața ta sau dacă ai o poziție favorabilă, o presiune „aproape de penetrare” uneori chiar penetrarea cu degetul puțin are efect de detonator mai ales dacă e deja încordat în așteptarea ejaculării. Nu freca insistent ci creativ. Aici fiecare e diferit, chiar daca nu au inclinații homosexuale bărbații sunt sensibili și excitați de zona respectivă. Profitați. 

Nu îl alinta 

Dacă scopul e ejacularea nu e timp și loc de alint. Nu „te juca” cu penisul lui și nici cu creierii lui, nu e timp de diminutive, alinturi etc ci de explicit, caută să fii consistentă fie că e vorba de sexul oral fie că îl masturbezi fii determinata, regulată în mișcări și nu duce actul sexuale spre alint cum e foarte posibil sa dea rezultate la femei. Ei au nevoie de determinare, insistență și consistență. 

Sunt p multe care pot fi discutate dar am încercat să scriu un minim necesar. Nu uita că un astfel de bărbat e o comoară și că de puține ori e prețuit destul deci e posibil să caute împlinirea in altă parte dacă nu o are acasă. Fii creativă, deschisă și nu te limita la ce știi doar ci caută soluții. De regulă bărbații aceștia vorbesc puțin despre pasiunile lor sexuale dar gândesc mult si doresc mult. Așa a ajuns unul în brațele mele, după 10 ani de relație neîmplinitoare, rezultatul: o dedicare totală față de mine și loialitate care durează și azi, doar pentru că am făcut ce am scris mai sus. 

Published by

DoamnaDiana

O femeie care a învățat mult prea târziu despre relații, dar recuperez :)